Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Oppvekst og utdanning

Klikk for stort bildeSkolen skal være en arena for læring og mestring, og hos oss skal gode læringsmiljø være det grunnleggende fundamentet for et læringsarbeid som skal ruste elevene til å møte livets oppgaver og utfordringer sammen med andre.

Det er trygt og godt å vokse opp i Ørland. Her finner du flotte barnehager og velholdte og gode skoler, en privat Montessoriskole og en videregående skole.

I Ørland kommune har vi 5 kommunale barnehager, Borgen barnehage i Ottersbo, Futura barnehage ved Lerberen, Bekkfaret barnehage i Bjugn sentrum, Lyngrabben barnehage i Bjugn sentrum og Solkysten barnehage med avdelinger i Vallesund og i Lysøysundet..

I tillegg har vi 4 private barnehager - Marihøna musikk- og friluftsbarnehage, Teletunet natur- og gårdsbarnehage, Solblomsten steinerbarnehage og Læringsverkstedet Ervika naturbarnehage.

I grunnskolen er det 3 barneskoler, Brekstad barneskole og Opphaug oppvekstsenter, Vallersund oppvekstsenter. I tillegg har vi Ørland ungdomsskole og Botngård barne- og ungdomsskole.