Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Tidligstemming

Valglogo 1 - Klikk for stort bilde

 

 

 

Tidligstemming fra 1. juli

Du kan tidligstemme fra 1. juli 2019 dersom du ikke har mulighet til å stemme innenfor den ordinære perioden for forhåndsstemmegivning eller på valgdagen.
Den ordinære forhåndsstemmingen er i perioden 12. august – 6. september.

Tidligstemming foregår på rådhusene i Bjugn og Ørland hverdager fra kl. 0900 – 1500 fra mandag 1. juli til og med fredag 9. august.

NB! Før de ordinære stemmesedlene blir ferdig, er det bare anledning til å krysse av for partiet man vil stemme på, uten å foreta endringer.

Husk legitimasjon!

Valglogo 1 - Klikk for stort bilde

 

 

Forhåndsstemming fra utlandet

Det er mulig å forhåndsstemme fra utlandet, på Svalbard eller Jan Mayen fra 1. juli 2019.

Velgere som bor eller oppholder seg i utlandet, kan forhåndsstemme hos utenriksstasjoner eller oppnevnte stemmemottakere. Svalbard og Jan Mayen er omfattet av de samme reglene som utenriksstemmegivning.

 

Velgeren er selv ansvarlig for å stemme så tidlig at stemmen kommer frem til riktig kommune senest kl. 17 dagen etter valgdagen 9. september for å telle med i oppgjøret. Husk derfor å stemme så tidlig at stemmen kommer frem i tide med normal postgang.

Det brukes ikke valgkort ved forhåndsstemmegivningen i utlandet. Det eneste du trenger å ta med er legitimasjon.

Fant du det du lette etter?