Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

På stø kurs fram mot 2020

Fra felles formannskapsmøte i Bjugn onsdag 24. april 2019. - Klikk for stort bildeFra felles formannskapsmøte i Bjugn onsdag 24. april 2019.

Med under 250 dager igjen til sammenslåingen kommer flere og flere brikker på plass i prosessen med å etablere nye Ørland kommune.

Etter noen dagers påskeferie har det i løpet av første uke etter påsken vært gjennomført både felles formsnnakspsmøte samt nok et møte i fellesnemda for nye Ørland kommune.

Budsjett og økonomi
Budsjett og økonomi var viktige tema da formannskapene i fra både Bjugn og Ørland kommuner onsdag 24. april var samlet til felles møte ved Statens hus i Bjugn. Med i møtet var også hovedtillitsvalgte fra begge kommuner.

Beredskap
Torsdag 25. april var helhetlig risiko og sårbarhetsanalyse (ROS) med tilhørende planverk for beredskap et vesentlig tema i fellesnemda. Andre tema i samme møte var ordførerkjede for nye Ørland kommune samt forprosjekt for utvikling av natur- og kulturminnerike landskap og museer.

Fellesnemda for nye Ørland kommune samlet på Brekstad torsdag 25. april 2019. - Klikk for stort bildeFellesnemda for nye Ørland kommune samlet på Brekstad torsdag 25. april 2019.

 

Konstruktive debatter
Prosjektleder for nye Ørland kommune, Emil Raaen, konstaterer tilfreds at de folkevalgte i dagens to kommuner debatterer konstruktivt i arbeidet fram mot vedtakene som både hver for seg og ikke minst i sum vil være vesentlige for den nye kommunen som er en realitet fra kommende årsskifte.  

Innplassering av ansatte i organisasjonen til nye Ørland kommune er en omfattende prosess, men også dette arbeidet er nå godt i gang.

Fant du det du lette etter?