Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Verktøy

Sunniva Rose: inspirasjonsforedrag

onsdag 23. januar 2019, 18:30 - 19:30

Informasjon

Endelig har vi fått Sunniva Rose til Fosen! Sunniva Rose er kjernefysikeren, rosabloggeren og småbarnsmoren som ønsker å sette fordommene våre på prøve.

Ingenting kommer gratis, enten det er å danse ballett, spille fotball eller matematikk. Det er mulig å jobbe seg fra stryk til toppkarakterer. Den du er i dag definerer ikke nødvendigvis den du er i morgen!

Sunniva passer ikke inn i noen bås, og derfor har hun laget sin egen. Hun omtaler seg selv som rosanerd; hun er forskeren med utslått, midjelangt hår, store perleøredobber, rosa lipgloss og 13 cm høye hæler. Å skille seg ut er ikke noe man gjør uten at det koster og Sunniva har kjent følelsen av å bli sett ned på; som ”bare en dum blondine”. Men hun har også erfart at den du er i dag ikke definerer hvem du er i morgen, og deler gjerne om hvordan man reiser seg igjen når ting ikke går din vei.

Sunniva snakker ut om sin akademiske reise. Hun tar deg med fra avgjørelsen om å skifte beite fra ballett til matematikk og fysikk, til møtet med Blindern gjennom motgang og medgang. Fra det å stryke, bruke mye lenger tid enn normalt og ”studentsyken”, til å fullføre mastergrad i kjernefysikk med toppkarakterer og å bli ansatt som forsker/ doktorgradsstipendiat.

Foredraget arrangeres av Nettverket Fru Inger.Inngang: 375 kroner.

NB: egen pris for medlemmer av nettverket. Disse billettene kjøpes via denne linken:
https://nettverketfruinger.hoopla.no/sales/3374786768

Pris voksen: 375

Sted

Ørland kultursenter
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender
Fant du det du lette etter?